Magic Timo | Welkom op de website van Magic Timo
magic,timo,kuiper,veldhoven,artiest
40448
page-template-default,page,page-id-40448,bodega-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_350,smooth_scroll

Welkom op de website van Magic Timo!

Mijn naam is Timo Kuiper oftewel Magic Timo.

Ik heb een superleuke hobby, wil je weten wat het is?… Al van jongs af aan ben ik geïnspireerd door goochelaars.
Goochelen is het onmogelijke mogelijk maken waarbij ik het publiek versteld laat staan en een onvergetelijke ervaring probeer te geven. Dat maakt goochelen voor mij zo leuk.

Ik ben al heel mijn leven bezig met het vertonen van goochelkunsten.
Toen ik 7 jaar was kreeg ik mijn eerste goocheldoos, dat vond ik zo gaaf dat ik er graag mee door wilde gaan! Op mijn 8e ben ik voor het eerst naar een goochelshop gegaan en daar heb ik wat betere goocheltrucs gekocht. Ik vond het zo leuk om te goochelen dat ik steeds meer en vaker trucs heb gekocht. Deze trucs vertoonde ik graag aan familie en vrienden en hun reacties vond ik zo leuk dat ik ook graag andere mensen wilde gaan entertainen.

In 2014 heb ik meegedaan aan het tv-programma, De Magische Winkel. Daar heb ik een nieuwe goocheltruc geleerd van de bekende goochelaar Roman Sudesh, ik was toen 10 jaar. Dat filmpje staat ook op YouTube en is al bijna 30 duizend keer bekeken.